Αγνά Κρητικά Προϊόντα & Κρητικοί παραγωγοί

Αναζητάμε, στηρίζουμε και προάγουμε τους Κρητικούς παραγωγούς και την Κρητική διατροφή

Η κρητική παραδοσιακή κουζίνα θεωρείται σήμερα μια από τις πιο υγιεινές του κόσμου. Τα Κρητικά προϊόντα που παράγονται και ευδοκιμούν στην Κρήτη φημίζονται για την ποιότητα τους καθώς και για την διατροφική τους αξία. Τόσο ο πλούτος, όσο και η ποιότητα των προϊόντων του νησιού, έχει δημιουργήσει μια κουζίνα με μοναδική γεύση, φρεσκάδα και γνησιότητα γιατί η φύση της Κρήτης είναι τέτοια που διαθέτει όλη αυτή την ποικιλία των αναγκαίων πρώτων υλών, καθώς και την ανθρώπινη εμπειρία για τη δημιουργία γεύσεων μοναδικών, που συνδυάζονται με τις εποχές και το φυσικό περιβάλλον του νησιού σε μια εξαιρετική ενότητα.

Αγνά Κρητικά Προϊόντα & Κρητικοί Παραγωγοί

Η κρητική διατροφή αναγνωρίζεται σήμερα από την διεθνή επιστημονική κοινότητα σαν το πλέον αντιπροσωπευτικό και ποιοτικό παράδειγμα της ονομαζόμενης μεσογειακής διατροφής, η οποία έχοντας σαν βάση τα λαχανικά, τα όσπρια, τα φρούτα και τα δημητριακά σε συνδυασμό με τη χρήση του ελαιόλαδου συντελεί στη μακροζωία και την ευζωία.

Εδώ στην εταιρία  ΦΑΙΣΤΟΣ από αρχής έναρξής μας αναζητάμε, στηρίζουμε και προάγουμε τους Κρητικούς παραγωγούς και την Κρητική διατροφή μέσω των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Κάθε χρόνο αναζητάμε νέες γεύσεις παραδοσιακές ή ποιο εκλεπτυσμένες από τοπικούς συνεταιρισμούς ή μεμονωμένους παραγωγούς για να έχετε στο τραπέζι σας κάθε μέρα γνήσιες, ποιοτικές κρητικές γεύσεις.

Στα ράφια των καταστημάτων μας θα βρείτε τοπικά προϊόντα από όλες τις γωνιές τις Κρήτης.  Θέλουμε με αυτό τον τρόπο να στηρίξουμε έμπρακτα, αλλά και να δώσουμε ώθηση, στους Κρήτες παραγωγούς να αναδειχτούν και να μπουν σε κάθε ελληνικό τραπέζι.

Μέλημά μας πάντα ήταν η στήριξη της οικονομίας του νησιού και των ανθρώπων του.

Όλοι εμείς είμαστε περήφανοι για αυτή μας την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε να σας προσέχουμε σαν οικογένεια μας.

Γιατί  εδώ στα ΦΑΙΣΤΟΣ - είμαστε - μια μεγάλη Κρητική οικογένεια.