8 ΛΟΓΟΙ

8 λόγοι για να ψωνίζεις από τα Φαιστός

01

100% Κρητική Αλυσίδα.

H εταιρία ΦΑΙΣΤΟΣ από την αρχή της ίδρυση της έως και σήμερα εξακολουθεί να είναι μία αμιγώς Κρητική αλυσίδα Σούπερ & Μίνι Μάρκετ με κρητικούς μετόχους και κρητικούς εργαζομένους, που στηρίζει τον τόπο της και την Ελλάδα.

Όλα τα χρόνια λειτουργίας της κτίζει άριστες σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες της οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε όλη την Κρήτη. Στηρίζει τους τοπικούς προμηθευτές συμβάλει στην οικονομία του νησιού και βοηθάει συμπολίτες μας μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες.

02

Πίσω από κάθε κατάστημά μας, ένας δικός σας άνθρωπος!

Σαν μετοχική εταιρία που είναι η ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕΕ αυτόματα μεταφράζεται στο ότι ο κάθε μέτοχος της είναι συγχρόνως επιχειρηματίας και κύριος του καταστήματός του.

Πίσω λοιπόν από τα καταστήματα μας θα βρείτε ανθρώπους δικούς σας, συμπολίτες σας, με τις ίδιες ανάγκες, αγωνίες αλλά και αγάπη για τον τόπο, πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν πάντα με χαμόγελο και να σας προσφέρουν τα καθημερινά σας ψώνια στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.

03

Στηρίζουμε τους ντόπιους & Έλληνες παραγωγούς.

Στηρίζουμε με τις αγορές & επιλογές μας τις τοπικές επιχειρήσεις, τους Κρήτες παραγωγούς, αλλά και την ελληνική πρωτογενή παραγωγή της χώρας.

Σαν αμιγώς Κρητική αλυσίδα γνωρίζουμε πως οι οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης των τελευταίων χρόνων είναι πολύ σοβαρές και ήδη πλήττουν με ιδιαίτερη σφοδρότητα την τοπική οικονομία και τους μικροεπιχειρηματίες. Το δικό μας στοίχημα είναι σαν εταιρία είναι να προσπαθούμε μέσα από τα ράφια μας να βοηθάμε και να αναδεικνύουμε ντόπιους και Έλληνες παραγώγους ανελλιπώς από το 1982 μέχρι σήμερα. Να τους γνωρίσετε και να συμβάλουμε όλοι μαζί στην ανάπτυξη και την βιωσιμότητα τους.

Μακροχρόνιες συνεργασίες για 38 και πλέον χρόνια που βασίζονται σ’ εμάς, έχουν μετατραπεί σε οικογενειακές φιλίες ολόκληρων γενεών και αποτελούν το πυρήνα της επιτυχίας μας.

Η εταιρία στη μακρόχρονη ιστορία της, ιδιαίτερα σε κρίσιμες περιόδους της εθνικής οικονομίας έχει υπάρξει πρωταγωνιστής, υποστηρικτής αυτών των προσπαθειών. Η συνέπεια, η συνεχής επικαιροποίηση αυστηρών προδιαγραφών επιλογής και ελέγχου τόσο των παραγωγών όσο και της πρώτης ύλης, επίσης αυξάνει με την αξιοπιστία της εταιρίας απέναντι σε εσάς.

Έτσι και παρά τις όποιες αντιξοότητες και τις πιέσεις του διεθνούς ανταγωνισμού, η ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ συνεχίζει την έμπρακτη υποστήριξή της στον Έλληνα & ντόπιο παραγωγό και είναι περήφανη που παραμένει μετά από 38 και πλέον έτη αρωγός προσπαθειών και μια 100% Κρητική Εταιρία!

04

Υποστηρίζουμε οικονομικά κοινωνικές & περιβαλλοντολογικές δράσεις μέσω του δικτύου εταιρικής μας ευθύνης.

Για εμάς η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα που πηγάζει από το αίσθημα ανταπόδοσης που νοιώθουμε για όλους εσάς που μας στηρίζετε.

Η ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ μέσα από συνεχείς δράσεις έμπρακτης στήριξης σε Σωματεία, Συλλόγους και Κοινωνικούς Φορείς δηλώνει το παρόν και την αδιάλειπτη παρουσία της στη Κρητική κοινωνία.

05

Είμαστε δίπλα στις ευπαθείς ομάδες με πράξεις! (Πολύτεκνοι και ΑΜεΑ)

Η ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ πρώτη από το 1982 έως σήμερα είναι πάντα δίπλα στις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας.

Ενεργοποιώντας το εκπτωτικό πρόγραμμα -5% «ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ» για Πολύτεκνους & ΑΜεΑ οι συμπολίτες μας αυτοί μπορούν εφ’ εξής, μόνο με την επίδειξη της κάρτας αναπηρίας ή πολυτεκνίας τους και μαζί με την ΚΕΡΔΟΚΑΡΤΑ να πάρουν την έκπτωση του 5% στις συνολικές αγορές τους στα ταμεία των καταστημάτων μας.

Θέλουμε με τον τρόπο αυτό να είμαστε έμπρακτα δίπλα τους κάθε μέρα. Με το πρόγραμμα αυτό θέλουμε να δείξουμε το σεβασμό μας απέναντί τους αλλά και να επηρεάσουμε θετικά τη δική τους ζωή, την καθημερινότητά τους και το χαμόγελό τους, δίνοντάς τους μια μικρή οικονομική ανάσα, λαμβάνοντας απλά μια μεγάλη ικανοποίηση για εμάς που τη προσφέρουμε. Γιατί πάνω απ’ όλα, όλοι, λεγόμαστε άνθρωποι.

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα μας εδώ

06

Η υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Η κύρια και αποκλειστική επιδίωξη της ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ ως προμηθευτή καταστημάτων σουπερ & μίνι μάρκετ είναι να καταβάλλουμε καθημερινά μεγάλη προσπάθεια στο να προσφέρουμε στο τραπέζι σας προϊόντα υψηλής ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες.

Θέτουμε αυστηρά κριτήρια επιλογής και ελέγχου για τα προϊόντα μας από τη διαλογή, τη φύλαξη έως και την παράδοση τους. Θέλοντας να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές.

Η ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ επικεντρώνεται στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και υπηρεσιών, σύντομων χρόνων παράδοσης και φύλαξης αλλά και κατάλληλης αντιμετώπισης πιθανών παραπόνων με αμεσότητα.

Έτσι, πετυχαίνεται η ικανοποίηση του πελάτη και συνεπώς βελτιώνεται η αντίστοιχη δέσμευση. Στη ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ επενδύουμε στην εντοπιότητα και επιλέγουμε προϊόντα με αναγνωρισμένα σήματα πιστοποίησης ελληνικών & ξένων εταιριών αλλά και στην ιδιωτική ετικέτα προϊόντων μας τα κριτήρια είναι υψηλά. Θέλουμε με τον τρόπο αυτό, με τις δικές μας υπεύθυνες επιλογές να συμβάλουμε στις υπεύθυνες καταναλωτικές επιλογές των πελατών μας αναβαθμίζοντας τη ποιότητα του καθημερινού τραπεζιού της οικογενείας ανεξαρτήτου κόστους.

Από την πλευρά μας, προϋπόθεση για την αξιοπιστία είναι το επίπεδο της ποιότητας των προϊόντων μας. Προκειμένου ως εταιρία να εξασφαλίσουμε την ποιότητα όλης της γκάμας των προϊόντων σε ολόκληρο το φάσμα και σε όλα τα στάδια από τη παραγωγή έως τη τοποθέτηση στο ράφι των καταστημάτων μας, εφαρμόζουμε αυστηρές και εκτεταμένες διαδικασίες ελέγχου της ποιότητας, αξιοποιώντας την εμπειρία του άρτια καταρτισμένου και εξειδικευμένου προσωπικού μας.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας αναγνωρίζεται περαιτέρω, μέσω των διάφορων σχετικών σημάτων ποιότητας, που έχουν χορηγηθεί από τους αντίστοιχους διεθνείς οργανισμούς, και που πιστοποιούν το αδιαμφισβήτητο επίπεδο της συμμόρφωσης τους με τις απαιτήσεις αυστηρών προτύπων.

Για την ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕΕ εξασφάλιση ποιότητας σημαίνει:

  • Εφαρμογή διεθνών προτύπων διασφάλισης της ποιότητας.
  • Αυστηρός έλεγχος σε όλες τις φάσεις παραγωγής/παράδοσης από αρμόδιο προσωπικό με τα απαραίτητα προσόντα και την ανάλογη κατάρτιση.
  • Συνεχής βελτίωση των διαδικασιών φύλαξης και ελέγχου των προϊόντων.
  • Επένδυση σε νέες υποδομές και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
  • Έλεγχος και σύσταση διορθωτικών κινήσεων στα καταστήματα της.

07

Τα χρήματα σου μένουν στον τόπο μας.

Στη  ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ στηρίζουμε στην πράξη την τοπική οικονομία. Το γεγονός ότι είμαστε 100% Κρητική εταιρία, σημαίνει ότι είμαστε από τις λίγες εταιρίες στο κλάδο της λιανικής & χονδρικής πώλησης όπου τα χρήματα σας μένουν στον τόπο που δαπανήθηκαν. Με αυτό τον τρόπο ενισχύουμε την οικονομία του τόπου & δημιουργούμε θέσεις εργασίας.

Αλλά και σαν καταναλωτής πρέπει να γνωρίζεις ότι όταν ψωνίζεις από μια τοπική επιχείρηση ενισχύεις την οικονομία του τόπου σου. Βοηθάς την αειφόρα ευημερία & ανάπτυξη του, βάζεις γερά θεμέλια για το μέλλον το δικό σου και των παιδιών σου. Τα χρήματα σου επανατοποθετούνται στο τόπο σου κάνοντας έναν υγιή οικονομικό κύκλο, εν αντιθέσει με αυτόν της βίαιης διακοπής του από πολυεθνικές αλυσίδες λιανικής ή χονδρικής πώλησης.

Στη ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ το σύνθημά μας και η αρχή μας είναι: «για να είσαι κερδισμένος και εσύ και ο τόπος σου, σκέψου Κρη(ι)τικά»   

08

356 οικογένειες ζουν κάτω από την σκέπη μας.

Η ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες της Κρήτης. Μαζί με τους εργαζομένους της εταιρίας, τους συνεργάτες της, τους καταστηματάρχες/μετόχους της και τις οικογένειες τους οι οποίοι δουλεύουν τα φυσικά καταστήματα της, συμπληρώνει ένα πάζλ εργασιών για περισσότερες από 356 οικογένειες.

Όλα αυτά τα χρόνια δρούμε υπεύθυνα χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με συνεργάτες, προμηθευτές, και καταναλωτές δημιουργώντας μια μεγάλη επαγγελματική οικογένεια.

Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε ένα από τα καταστήματα μας και θα σας εξυπηρετήσουμε με χαμόγελο και την αυθεντική και ειλικρινή Κρητική ευγένεια, μη παραξενευτείτε, θα γνωρίζετε πλέον ότι όλα τα παραπάνω συντέλεσαν να καταλήγουν στη δική σας εξυπηρέτηση.

Ένα μικρό ευχαριστώ για την προτίμηση σας και την εμπιστοσύνη σας από εμάς, τους εργαζομένους μας, τους συνεργάτες μας και τις οικογένειες τους.